🚀 Offer CNY 2022 - Kursus "Rahsia PM Berlambak"

PERHATIAN: USAHAWAN YANG NAK 100X PM ANDA DALAM 2022

"RAHSIA BISNES ONLINE MENDAPAT 100+ PM SETIAP HARI, TANPA FOLLOWER DAN MODAL YANG BANYAK...

Dapatkan semua rahsia & strategi yang dah terbukti dalam 147+ industri di pasaran Malaysia, yang tengah dipakai oleh 1,032+ usahawan dalam kursus terbaru "Rahsia PM Berlambak"...

RM999 RM599

LEKAS! OFFER NI TERHAD.

"ASALKAN ANDA BOLEH TARIK PM BERLAMBAK, ANDA BOLEH NAIKKAN SALES ANDA..."

Bayangkan PM & leads anda masuk berlambak...macam ni...
Akan tak sales & bisnes anda naik?

Inilah result dari strategi dalam kursus "Rahsia PM Berlambak".

"Sales kedai naik sifu, dah 31 orang buat booking untuk masa seminggu...Skrg Azam nk besarkan lagi iklan supaya BYK lagi wasap masuk dan ramai lagi org dapat booking..."

AZAM

AL ALYUBBI HQ

"I sudah mau pengsan reply pm x habis2. Harini saja  order sudah lbh RM1500. Tq sifu!"

WANA

PEMILIK BISNES, WANNA FOODS

"Saya first time berniaga, mula dari kosong tanpa Page. Dalam 2 minggu jualan RM7k+. PM masuk pagi sampai malam sampai saya tak cukup tidur...mmg betul2 tunai janji yg sifu tak jual air liur."

MUHAMMAD HAZIQ

PEMILIK BISNES, LAZIZ BROWNIES

KENAPA KAMI NAK BUAT OFFER SPECIAL NI?

Sebenarnya, ada tiga sebabnya…

1) Selamat berkenalan. Ni mungkin first time awak kenal BinaBisnesOnline. Kami amat bersyukur sbb awak berada di sini. Sbb tu kami nak ambil peluang ni utk tunjuk kat awak, yg kami dapat membantu...dengan kos yg paling rendah utk awak!

2) Meraikan official launch kursus baru 'Rahsia PM Berlambak'. Kursus ni dah membantu 1,032+ usahawan naikkan PM & sales mereka, tapi kami tak pernah buat 'official launch'. Ni kali pertama & kami nak meraikkan dengan anda!

3) Kami dah rasa muak dengan semua kekeliruan yang dicipta oleh terlalu ramai "guru" di luar sana. Kami sendiri pon banyak dikelirukan oleh ramai sangat "sifu", yang membuatkan kami bertekad untuk mengajarkan hanya ilmu yang paling SIMPLE & BERKESAN.

BONUS PERCUMA #1

TEMPLAT COPYWRITING MELETUP JUALAN

(Harga: RM499 FREE)

Pakai terus copywriting (penulisan) iklan yang dah terbukti berkesan dengan contoh dalam 18+ industri berbeza di Malaysia. Mula dapat sales tanpa bazirkan masa nak fikirkan ayat sendiri.

LEKAS! OFFER NI HAMPIR TAMAT.

BONUS PERCUMA #2

TEMPLAT DESIGN 
POST IKLAN FACEBOOK

(Harga: RM499 FREE)

Tak payah risau lagi nak kena design post FB macam mana barulah boleh dapat jualan. Terus copy je design yang dah terbukti meletup jualan dalam market yang berlainan, tanpa perlu pandai pakai software design. Jimat masa. Dapat sales.

LEKAS! OFFER NI HAMPIR TAMAT.

BONUS PERCUMA #3

TRIBE BBO & LIVE COACHING MINGGUAN

(Harga: RM3,997 FREE)

Join group private usahawan BBO yang terdiri daripada usahawan paling bermotivasi dan saling menyokong. Anda tidak perlu lagi jalan keseorangan dalam perjalananan bisnes anda.

Anda juga akan dapat akses ke Live Coaching khas untuk group Tribe BBO setiap minggu oleh coach BBO. Akses ke strategi bisnes dan marketing terbaru & advanced, tanpa perlu bayar sesen lagi.

LEKAS! OFFER NI HAMPIR TAMAT.

APA YANG ANDA DAPAT

OFFER CNY 2022
"RAHSIA PM BERLAMBAK"

1. Kursus Online "Rahsia PM Berlambak" - RM999

2. Templat Copywriting Meletup Jualan - RM499

3. Templat Design Post Iklan Facebook - RM499

4. Tribe BBO & Live Coaching Mingguan (Sepanjang Hayat) - RM3997

JUMLAH NILAI: 5,994
HARGA OFFER: RM599
Jimat RM5,395!

LEKAS! OFFER NI HAMPIR TAMAT.

GUARANTEE 
"BELAJAR TANPA RISIKO"

Kami jamin anda akan rasa berbaloi gilerrrrr dengan pembelian anda. Kalau anda tidak puas hati, dalam 14-hari dari tarikh pembelian anda, anda boleh minta balik 100% duit anda.

Betul. Apa yg anda dah belajar tu, anda boleh simpan.

Kami tak nak anda risau tentang risiko. Kami sudi tanggung risiko tu utk anda. Kami nak anda fokus bina bisnes anda.

Terharu? Tanda terima kasih yang kami paling menantikan adalah kisah sukses anda.

Lekas! Dapatkan offer ni sekarang, dan pergi naikkan sales & profit bisnes anda.

SOALAN LAZIM

Siapa yang patut dapatkan offer ni?
Usahawan yang nak dapatkan lebih banyak PM, leads dan sales melalui Facebook dan online patut dapatkan kursus ni.
Apakah industri yang sesuai?
eCommerce, produk fizikal, F&B, rekrut, kursus, servis, agen dan sebagainya. Asalkan anda perlukan lebih banyak sales, PM, leads ataupun pendaftaran melalui online, anda boleh dapat manfaat daripada kursus ni.
Saya tiada pengalaman.
Kursus ni direka untuk level beginner sampai intermediate (ibarat: tadika sampai sekolah menengah).

Bukan sahaja kursus ni akan cover bahagian strategi bisnes, ia juga akan tunjukkan demo bahagian teknikal untuk Facebook Ads secara step-by-step.

Tak kira macam mana, kan ada 14-hari untuk anda mencuba tanpa risiko? ;)
Kalau saya belum lagi ada bisnes / produk, sesuai tak?
Tak sesuai kalau anda tak berputus untuk nak mulakan bisnes.

Tapi kalau anda hanya tak tentu macam mana nak mulakan, kursus ni akan membantu anda memulakan perjalanan keusahawan anda dengan strategi paling simple. Anda tidak perlu bazirkan duit, masa dan tenaga untuk mencuba cara sendiri (ataupun jadi keliru dengan cara 'sifu' yang berlainan)
Kenapa kursus ni berbeza dengan kursus lain di dalam pasaran?
Sebab kami tahu air liur tu tak membantu, sebab tu kami tak jual air liur. Kami bukan seorang lagi 'sifu' yang hanya pandai ajar dan bagi motivasi sahaja.

Semua ilmu yang dikongsikan adalah berdasarkan strategi yang kami pakai sendiri dalam 3 bisnes online kami, dan 1,032+ usahawan dalam 147+ industri di Malaysia. Yang paling penting, kami akan sentiasa update & upgrade kandungan dalam kursus ni untuk menjadikan ia relevan, dan lebih senang untuk anda faham dan pakai.
Saya tak yakin saya boleh buat ke tak...
Sebab tu kami offerkan 14-Hari Money Back Guarantee.

Kenapa? Sebab kami yakin yang kursus kami akan bantu, dan anda akan dapat lebih banyak nilai daripada harga yang anda bayar. 

Mungkin anda ada alasan tertentu yang anda tak yakin nak melangkah ke depan untuk dapatkan offer ni. Kami tak nak alasan tu menghentikan kejayaan bisnes anda, sebab tu kami sudi tanggung risiko untuk anda.
Saya tak pandai bab teknikal
Kami faham kebimbangan anda. Sebab ramai usahawan murid kami pun bermula dengan hampir kosong dalam bab teknikal ni.

Namun dalam era sekarang, usahawan online mmg tak boleh lari daripada kuasai skill teknologi, kan? 

Tapi berita bagus untuk anda adalah, bukan sahaja kami tunjukkan step-by-step supaya anda boleh ikut. Dan macam memasak, lagi lama anda buat, lagi simple ia akan jadi. ;)
Siapa yang tidak patut dapatkan kursus ni?
Ni bukan soalan lazim, tapi ni kenyataan yang kami nak buat.

Kursus ni tak akan membantu anda, kalau anda tak sudi kosongkan cawan "Saya Sudah Tahu" dan tak sudi nak bertindak ikut bimbingan. Untuk membawa bisnes anda sampai ke next level, anda kena ada mindset & ilmu baru.

Kalau anda seorang yang komited, kursus ni untuk anda.
Boleh tak saya bayar dengan ansuran?
Offer ni kami tak boleh terima ansuran pada tahap sekarang. Namun, jangan risau, sebab anda ada 14-hari Guarantee "Belajar Tanpa Risiko" kan?

Anda boleh mulakan kursus ni tanpa sebarang risiko, dan mula kuasai strategi yang dapat naikkan PM & sales anda.

LEKAS! OFFER NI HAMPIR TAMAT.


This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by
Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Copyright © Bina Bisnes Online Sdn. Bhd. All Rights Reserved.

Kami tidak percaya dengan program-cepat-kaya. Kami percaya dalam bekerja keras, menambahkan nilai dan membantu orang lain. Dan itulah tujuan setiap program kami, iaitu untuk membantu anda membuat sedemikian. Seperti yang dinyatakan oleh undang-undang, kami tidak dapat dan tidak membuat jaminan mengenai kemampuan anda sendiri untuk mendapatkan hasil atau memperoleh kejayaan dengan idea, maklumat, program atau strategi kami. Kami tidak mengenali anda dan, selain itu, hasil hidup anda bergantung kepada anda sendiri. Bersetuju? Kami sedia membantu dengan memberi anda strategi dan formula terbaik untuk menyenangkan perjalanan keusahawanan anda. Walau bagaimanapun, tidak ada apa-apa di halaman ini atau mana-mana laman web atau e-mel kami yang merupakan janji atau jaminan pendapatan masa depan. Sebarang angka kewangan yang ditunjukkan di sini, atau di mana-mana laman web atau e-mel kami, hanyalah anggaran atau unjuran atau hasil masa lalu, dan tidak boleh dianggap tepat, benar atau sebagai janji untuk memperoleh sebarang potensi pendapatan - semua angka hanya sebagai ilustrasi sahaja.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, 
E-mel: hello@binabisnesonline.com
Call/WhatsApp: +6010 361 1880

Teruskan berusaha, sebab anda dah selangkah lebih dekat!